ZAPOŠLJAVANJE STRANIH RADNIKA

Za potrebe klijenta AB SUPPORT pruža i usluge regrutiranja, posredovanja i ustupanje radnika te ishođenje dozvola za boravak i rad i viza.
Također pružamo podršku u organizaciji transporta kandidata u Hrvatsku, organizaciji smještaja te na kraju pomoć u adaptaciji radnika u Vašoj firmi.
AB Support d.o.o. ima široku mrežu partnera iz Filipina, Nepala i Indije za regrutiranje i testiranje kandidata.

NAŠE USLUGE

Posredovanje pri zapošljavanju

Direktno Vam dovodimo strane radnike i rješavamo kompletnu administraciju i logistiku.
Proces posredovanja je prikazan niže.
Zahtjev za regrutiranje
Prikupljanje podataka za traženi profil radnika: zanimanje, opis posla, broj kandidata, radno iskustvo, vještine za obavljanje potrebnih radnih zadataka i poslova koje će kandidati obavljati.
Regrutacija kandidata
Naši agenti traže odgovarajuće profile kandidata preko internih baza podataka, oglašavanje poslova putem različitih medija, LinkedIn-a i sl.
Radne dozvole
Mi prikupljamo potrebnu dokumentaciju od kandidata te pružamo pomoć pri ishođenju radnih dozvola.
Izdavanje viza
Naša agencija preuzima kompletan proces izdavanja viza.
Priprema za dolazak kandidata
U cijenu usluge uključena je cijena avionskih karata te Vam nudimo pomoć u vidu smještaja radnika, lokalnog prijevoza u Hr, itd..
Prilagodba kandidata, zaposlenje
Prilikom dolaska kandidata u Hrvatsku, nudimo Vam kompletnu pomoć za prilagodbu i asimilaciju stranih radnika ( u vidu prilagodbe na posao, komunikacije, hrane i smještaja, itd.) kako bi se kandidati što lakše prilagodili na novu sredinu.

Ustupanje radnika

Unajmite naše radnike na određeni period, a mi ćemo se pobrinuti da su radnici spremni za rad. Radnicima mi osiguravamo liječnički pregled, zaštitu na radu, radnu odjeću i obuću te im isplaćujemo plaću.

Ustupanjem do zaposlenja

Radnike koje unajmite od nas, nakon probnih perioda imate mogućnost preuzeti na sebe i zaposliti ih.

Ishodovanje radnih dozvola

Rješavamo administraciju i uz vašu punomoć ishodujemo dozvole za boravak i rad za radnike koje ste sami pronašli i želite ih zaposliti.

ZATRAŽITE PONUDU

Ispunite našu kontakt formu i naš tim će Vas u kratkom roku kontaktirati.

Suglasan sam da se moji osobni podaci koriste za obradu mog upita te da se s njima postupa u skladu sa propisima o zaštiti osobnih podataka. Slažem se s tim da će se ti isti podaci elektronski spremiti u obliku podataka ili informacija. Upoznat sam sa činjenicom da ovu suglasnost mogu povući u bilo kojem trenutku izričitim zahtjevom pisanim putem. Nastavkom pristajem na to da me predstavnici AB Support-a kontaktiraju putem e-pošte ili telefona (uključujući automatske sustave biranja) na naznačenu adresu e-pošte ili telefonski broj u marketinške svrhe.