AB SUPPORT d.o.o.

Nalazite se u situaciji kada već ionako imate mnogo ugovorenih poslova, ograničeni ste  vremenskim rokovima, a nemate dovoljno radnika kako biste ostvarili vlastite ciljeve? Niste u mogućnosti ugovoriti nove poslove jer nemate dovoljno kvalitetnoga kadra? Tržište je rada iscrpljeno, zaposlenici koje ste zaposlili nemaju dovoljno vještina, znanja i iskustva kako bi zadovoljili Vaše potrebe rada? Radnici iz regije, za koje ste isposlovali radne dozvole, također nisu kvalitetni ili se ne zadržavaju u Vašoj tvrtki?

Htjeli biste pronaći kvalitetne zaposlenike i osigurati dugoročno rješenje, međutim ne možete si, Vi ili Vaši suradnici, priuštiti dovoljno vremena i energije kako biste doveli kvalitetan kadar ljudi prihvatljiv isključivo Vašim potrebama? Ako se samostalno upustite u dugotrajan proces, uz hrpu popratne dokumentacije, niste sigurni kako će uložena sredstva i vrijeme opravdati Vaša očekivanja?

Tražite kvalitetnu radnu snagu na koju možete računati dugi niz godina? Garantiramo profesionalnost naših kandidata što potvrđuju i  izvrsne povratne informacije dosadašnjih klijenata. Posredujemo i pomažemo pri odabiru idealnih kandidata za Vaše radno mjesto.

Zbog obujma posla, hitno Vam je potrebna radna snaga? Ustupamo radnike po satu na određeni period po veoma pristupačnim cijenama, na period koji Vama odgovara!

AB SUPPORT d.o.o. – agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju, idealan je partner za Vas. Kao Vaš pouzdan partner, koristeći se pristupačnim uslugama, pomoći će Vam pronaći odgovarajući kadar u stvaranju Vaše konkurentnosti i povećanju produktivnosti na tržištu.

Za potrebe klijenta, AB SUPPORT pruža i usluge regrutiranja, prijevoda stranih dokumenata za ishođenje viza i radnih dozvola, podrške u organizaciji dolaska kandidata u Republiku Hrvatsku, organizacije smještaja, a na koncu i pomoć u adaptaciji radnika u Vašoj tvrtki.

AB SUPPORT d.o.o. ima široku mrežu suradnika iz Indije i Nepala koje imaju posebne centre za testiranja kandidata.

Kandidati prolaze tzv. „Practical skill test“,  u skladu s kojim odrađuju različite praktične zadatke u svrhu kategoriziranja njihovih vještina, sposobnosti, brzine i znanje. Nadalje, agencije predstavljaju kandidatima detalje o vrsti poslova za Vaše potrebe te razgovorima i dodatnim usmenim pitanjima prepoznaju njihove vještine, znanja i sposobnosti  vezane uz posao za koji se prijavljuju.

Tražite strane radnike da bi bili konkurentniji i produktivniji?
0
Zadovoljnih klijenata
0
Uspješno zaposlenih

Pošaljite CV i mi ćemo pronaći posao za Vas!